DagbokSøndag 02 April 2017
Det vil bli gjennomført dugnad på banen uken etter påske, vi satser på å få satt på nye skiver og klargjort vendeanlegget etter vinteren slik at vi kan åpne banen for sesongen rett etterpå - hvis dette går bra vil vi starte opp med trening ute på Flannum tirsdager og torsdager fra uke 17 - kl 1800 som vanlig.Lørdag 04 Juli 2015
Resultatene fra dagens Bowling stevne finner du her. Totalt denne uken har vi hatt ca 270 runder som er skutt. Vi takker de fremmøtte skytterne for eksemplarisk oppførsel på banen med tanke på sikkerhet etc.


Modum Pk inviterer til Bowling skyting, lørdag 4 juli 2015. Sjekk invitasjon for mer info.


Husk også Modumstevnet, lørdag 6 Juni (Standard, VM Fin/Grov - KM i VM Grov) og Hurtig på Søndag  med innlagt KM og DM i Revolver.


Tirsdag 19 Mai
Innkallelse til årsmøte er nå sendt ut sammen med medlemskontingenten, årsmøte blir torsdag 25 Juni kl 1900 på klubbhuset. Evnt forslag må være styre i hende senest 11 Juni.


Lørdag 16 Mai 2015
Resultatene fra onsdagens NAIS ble sendt ut på fredag, du finner de også her: 1507041 / 1507042.
Minner også om feltstevne på Ringerike søndag 24 Mai samt på Flakkeloner mandag 25 Mai.


Fredag 08 Mai 2015
Resultatene for Norgesfelten er nå sent ut til respektive klubber, kretser, fagkomite samt Norgesfelt.no - Du kan også finne de her: Stnr:
1507036 - 1507037 - 1507038
Takk så mye til de som møtte, vi minner om NAIS stevne som er neste uke - det er fortsatt plasser ledig her på onsdag for de som måtte ønske å være med. Skyting for klubbens medlemmer er som vanlig på tirsdag fra kl 1800. Vel møtt. 

Torsdag 07 Mai 2015
Sesongen er nå i full gang, treningen ute har startet opp og er på tirsdager og torsdager fra kl 1800. Husk å møte i god tid slik at man rekker å sette opp skiver etc før kl 1800. Denne uken arrangeres det Norgesfelt ned funksjonærskyting tirsdag og torsdag. Det er fortsatt noen ledige plasser også på fredag for de som har lyst. Oppstart her er kl 1700.


Onsdag 02 April 2014
Modum Pk setter opp nybegynnerkurs med oppstart Mandag 28 April samt Mandag 26 Mai kl 1830 på klubbhuset på Flannum. Mer informasjon finner du her.


Fredag 28 Mars 2014
Feltsesongen har så smått begynt rundt omkring i landet og til helgen er det Porsgrunn som arrangerer. Modum Pk's skyttere deltar som vanlig så skulle du ønske å være med så ta kontakt med en av de aktive skytterne.

 

Oppstart av utesesongen har ikke begynt ennå men står like for døren, vi regner med at de første treningene blir gjort før påske men at banen ikke åpner offisielt før uken etter påske. Vi må også ha en dugnad før vi kan åpne banen, dato på dette kommer snart.


Lørdag 8 Mars 2014
Årsmøte ble avholdt på torsdag og ett referat blir lagt ut i løpet av kort tid. Det kan nevnes at klubben hadde ett godt år og at vi har nå midler for å ferdigstille utebanen. Styret kommer til å sette opp en plan på vårt første møte nå i Mars for videre prosess. Det vil bli innklat til dugnad men dette kommer nok ikke før nærmere påske og rett etter. Evnt ute treninger vil nok ikke starte ute før etter påske.

En oversikt over alle feltstevner i "nærområdet" har også blitt lagt ut - sjekk terminlisten for Feltskyting.


Onsdag 15 Januar 2014
Vi fikk i dag invitasjon til trenerkurs samt dommerkurs Pistol Nasjonal samt Feltdommer fra Buskerud Skytterkrets. Se link nedenfor for mer informasjon.

Vedlagt finner dere invitasjoner til:

-          trenerkurs pistol

-          dommerkurs pistol

-          feltdommerkurs pistol


Søndag 12 Januar 2014
Da var årets første Bowlingstevne ferdig arrangert, det var en flott dag i ca 10 minus på Bråtan i dag. Mye bra skyting og blide skyttere gjør dagen til en god opplevelse for alle oss som arrangerer. Vi takker for en flott dag på skytebanen og ønsker alle velkommen tilbake senere på vårt neste Bowling stevne. Resultatene finner du her.


Torsdag 5 Desember
Modum Pk inviterer til Bowlingstevne søndag 12 Januar 2014, sjekk ut linken for mer informasjon.

Årsmøte for Modum Pk er satt til Torsdag 6 Mars kl 1900 på Bråtan. Innkalling vil komme pr post sammen med medlemskontingenten i Januar mnd. Evnt forslag til årsmøte må være klubben i hende senest 20 februar.


Søndag 28 Juli
NM felt er nå over for denne gang, Modum Pk gjorde det bra også i år, best av alle var Stine Klausen og Alf Gunnar Raaen som begge ble Norgesmestere. Stine vant Revolver klasse Kvinner og Alf Gunnar vant finfelten foran Kjetil Bromark på Sølv i klasse Menn. Dette kom etter en spennende omskyting hvor det var 5 stykker som måtte ut å skyte om. Alf Gunnar og Kjetil skøyt begge ned 6 figurer og måtte stå igjen og skyte videre om Gull og Sølv - her var Alf Gunnar sterkest med sine 5 treff mot Kjetil's 4. Modum Pk tok også en sølvplakett på lagskytingen klasse Menn i finfelt kun 1 poeng bak Gullet (Svelvik SS) på laget skøyt Alf Gunnar Raaen, Stian Kristoffersen og Kjetil Bromark.

Kjetil Bromark var også kvalifisert til uttak Nordisk som gikk i dag søndag, her møttes de 12 beste sammenlagt etter fin og grov i klasse Menn, og etter nok en spennende skyting ble det plass i Nordisk også i år til Kjetil. Nordisk felt skytes på Mysen andre helgen i September (14/9).


Fredag 12 Juli
TV Modum har gjort ett innslag om Kjetil Bromark's sølv i Silhuett Pistol på tirsdag, klikk her for å se klippet: http://tvmodum.no/nm-solv-til-bromark/


Onsdag 10 Juli
Bane NM er i full gang på Løvenskiold i Oslo og skyttere fra Modum har vært i ilden de siste dagene, beste resultat til nå kom under gårsdagens Silhuett skyting da Kjetil Bromark etter å ha kvalifisert seg til finaleskytingen tok en sølv medalje etter å ha ledet underveis mot blant annet fjorårets NM vinnner Christian Johnsen og vår alles Pål Hembre. Pål vant til slutt en knepen seier i sin øvelse nr1 mot Modum Pk's skytter som på søndag begynte å "trene" Silhuett :-) Se evnt www.NM2013.no for mer informasjon.


Tirsdag 2 Juli 2013
En oversikt over individuelle samt lagmedaljer er lagt ut, sjekk i linken til venstre under Medlemmer. Totalt pr i dag har Modum Pk tatt 38 lagplaketter og 25 Individuelle medaljer de 10 siste årene. Skulle det mangle noen så er det flott om det gis beskjed slik at vi kan få oppdatert tabellen.


Tirsdag 25 Juni 2013
Under helgens Norgesmesterskap der Modum Pistolklubb var representert tok Modum Pk’s Alf Gunnar Raaen med seg en individuell sølv i Spesialrevolver etter omskyting mot 8 andre skyttere, og på lagskytingen vant Modum Pk i samme øvelse med hele 9 poeng til neste klubb. Laget som tok en meget sterk Gull medalje besto av Even Kristiansen, Alf Gunnar Raaen og Kjetil Bromark. Både Alf Gunnar og Kjetil hadde fullt hus i innledende skytng mens Even mistet kun 2 poeng, i ett mesterskap hvor over 200 av de beste i Norge deltar er det en god prestasjon av skytterne fra Modum å vise såpass sterke resultater. 

Modum Pk gjorde det også meget bra i Spesialpistol øvelsen, hvor de tok en sølvmedalje i lagskyting etter poenglikhet med Sandnes Pk men ble rangert bak på innertreff. Laget her besto av Stian Kristoffersen, Alf Gunnar Raaen og Kjetil Bromark. 


Onsdag 19 Juni 2013
Da var kveldens stevne ferdig og resultatene sendt ut pr epost, for de som ikke kan vente til fagkomite legger de ut kan kose seg med de her --> Stnr 1307060, 7FGMRS - 1307061, NAIS (KM 8G)


Mandag 10 Juni 2013
Hokksund Pk har avlyst sitt feltstevne kommende helg på Myhrespiten (16/6)


Søndag 9 Juni 2013
Nedre Eiker Pk arrangerte nok en gang ett flott stevne i dag, Modum Pk var som vanlig godt representert og gjorde det bra i de innlagte KM i Spesialrevolver og Spesialpistol. Alf Gunnar Raaen fikk en Sølvmedalje etter omskyting om Gull i Spesialrevolver mot Hans Knigge (Aron) mens Kjetil Bromark vant en Sølv etter omskyting mot Bjørn Johannessen (Hokksund Pk) i Spesialpistol om Sølv/Bronse, vinneren her ble Johan Forsberg fra Hokksund Pk.

Påmeldingene til vårt neste midtuke stevne har begynt å ta seg opp, det er fortsatt ledige plasser så det er bare å sende inn påmelding på sms eller epost (Se terminliste for info)


Søndag 2 Juni 2013
Da var siste dag av Modumstevnet ferdig, vi takker skytterne for eksemplarisk deltakelse og ønsker de hjertelig velkommen tilbake til Modum. Resultatene er sendt pr epost til de respektive klubber/kretser samt fagkomite. Du kan også lese de her --> Stnr 1307053, Stnr 1307054, Stnr 1307055, Stnr 1307056.

Minner også om vårt neste stevne den 19 Juni. Kl 1800 Hurtig program og kl 1930 NAIS med innlagt KM for Buskerud i NAIS Grov. Påmeldingen er åpen, og ledige plasser ligger på forsiden.


Lørdag 1 Juni 2013
Modumstevnets første dag er over, vi gratulerer vinnerne i dagens KM og vi gratulerer spesielt de som vant navnet på våre store vandrepokaler, dette ble i Standardpistol Lars Korneliussen fra Ringerike, Finpistol gikk til Gunn Heidi S. Haugen fra Aron SK og Grovpistol gikk til vår egen Kjetil Bromark. Lars får nok Standardpokalen til Odel og eie, og det samme gjør nok Gunn Heidi, men dette må sjekkes nærmere med tanke på hvem som vant disse i  fjor. Men dette gjøres over helgen og pokalene vil da bli gravert og delt ut der dette gjelder.

Resultatene er sendt ut til fagkomite samt til de respektive klubber og kretser, men kan også ses her -> Standardpistol - Fin/Grovpistol.


Fredag 31 Mai 2013
Påmeldingen til helgens stevne er nå lukket, ønsker du fortsatt å skyte må du møte opp i god tid før stevnet starter og evnt skyte på ledige plasser. Se forsiden for antall ledige plasser pr fredag kveld.


Forhåndspåmeldingen til Modumstevnet vil bli lukket kl 1800 i kveld, antall ledige plasser vil ligge på forsiden og de som evnt ønsker å skyte må derfor bare møte opp i god tid og evnt delta på ledige plasser. Er du usikker om noe er ledig, så send SMS til Kjetil Bromark på tlf 950 37 914.


Torsdag 30 Mai 2013
Det er fortsatt ledige plasser til helgens stevne på Modum, se på forsiden hvor mange vi har igjen. Husk også at det er KM i Standard, VM Grov, Hurtig Fin og Hurtig Grov. I tillegg er det DM i Hurtig Grov for Buskerud, Vestfold og Telemark.


Torsdag 23 Mai 2013
Minner om Modumstevnet som arrangeres helgen 1-2 Juni, påmelding til dette må gjøres senest fredag neste uke. Se invitasjon nedenfor eller terminlisten for mer informasjon.


Søndag 19 Mai 2013
Påmeldingene til Modumstevnet 1-2 Juni begynner å komme inn, det er mange ledige på lørdagene ennå, og på søndag er det nå kun 14 ledige plasser i Lag 1 kl 10, 14 ledige kl 12/14 og 15 ledige kl 1600. Ønsker du å sikre deg en plass må du gjerne sende oss en epost med hvilke øvelser, klubb og klasse og evnt hvilket lag du vil skyte i.


Onsdag 15 Mai 2013
Da var årets første midtukestevne ferdig arrangert, resultalistene er sendt ut men kan også leses her --> Stnr 1307044, 7FGMRS - 1307045 - 8FG, NAIS. Det ble hele 57 starter totalt med stort og smått. Fordelt på 34 i Hurtig øvelsene og 23 i NAIS. Neste stevne på Modum er første helgen i Juni, da er det skyting lørdag (Standard og VM fin/grov) samt søndag med hele 4 stevner med Hurtig. Sjekk Terminlisten for mer informasjon eller se invitasjon her.


Tirsdag 14 Mai 2013
Oppdatering kl 1615, det er nå fullt på vårt første midtuke stevne som går i morgen, de som har plass har fått beskjed på epost/SMS. Siden det er KM i NAIS fin vil de som ikke har meldt seg på kunne møte til kl 1930 på banen, vi vil da kjøre igjennom en runde eller to ekstra for å dekke opp de som ønsker å være med på KM. Dette gjelder da kun Buskerud Skytterkrets sine skyttere.

Det er nå kun 3 plasser igjen til Hurtig stevne i morgen kl 1800 og NAIS kl 1930. Så hvis du fortsatt ikke har meldt deg på og ønsker å skyte må du gi beskjed så fort som mulig til Kjetil på sms til 950 37914. For funksjonærer vil det være skyting i kveld fra kl 1800.


 

Mandag 13 Mai 2013
Minner om onsdagens midtuke stevne, det er fortsatt 8 plasser ledig hvis det er noen som ønsker å være med. Send isåfall en SMS til Kjetil Bromark på tlf 950 37914 for å reservere en plass.


 

Onsdag 8 Mai 2013
Søndagens stevne på Kalvedokk ble en suksess både for arrangør og Modum Pk, med hele 503 starter ble det satt ny rekord i Buskerud og Modum sine skyttere gjorde det veldig bra i de innlagt mesterskap i Finfelt og Grovfelt. Alf Gunnar ble kretsmester i grovfelt med fullthus etterfulgt av Kjetil Bromark på sølv, Stine Klausen ble både Distriktsmester samt Kretsmester i Finfelt og det samme gjorde Kjetil Bromark, begge med fullt hus.

Vårspretten ble avholdt i går og årets vinner ble Stian Kristoffersen med 4 poeng i avvik.

 


Torsdag 2 Mai 2013
Årets første dugnad er unnagjort, og banen er nå klar for neste ukes åpning av banen med Vårspretten på tirsdag kl 1800. Minner også om helgens feltstevne som arrangeres av Nedre Eiker Pk på Kalvedokk i Krokstadelva. Her er det innlagt klubbmesterskap i fin og grov.

Det har også blitt lagt ut en liste under treningstider over de som er ansvarlig for hver uke vedrørende treninger osv, sjekk i menyen til venstre under Medlemmer|Treningstider.


Mandag 22 April 2013
Det planlagte hurtigstevne onsdag 24 april er avlyst pga baneforholdene, det har vært en del snø i vinter og selv mesteparten nå er borte må anlegget testes og kjøres etter at alt av luftslanger er blåst rene for vann etter vinteren. Det er planlagt dugnad torsdag 2 Mai kl 1800 og Vårspretten går i år tirsdag 7 Mai kl 1800. Husk også feltstevne i Larvik 1 Mai samt på Nedre Eiker 5 Mai.

Vårt neste stevne går onsdag 15 Mai, påmeldingen til dette har startet og plassene fylles opp. Husk også Modumstevne som går første helgen i Juni, der også er påmeldingen åpen og de første plassene er allerede reservert.


Mandag 8 April 2013
Da er sidene til Modum på vei opp igjen etter en stund nede, sidene vil få en liten oppdatering i perioden som kommer og vil bli oppdatert forløpende fremover i sesongen.

Vi minner også om vår nye SMS tjeneste hvor du kan få informasjon om stevner og treninger.


  

 

Her kan du lese hva som har skjedd fra årene 2002 og til nå, klikk på linkene til høyre for å lese hva som er skrevet i tidligere dagbøker.

 

Dagbok for 2009/2010
Dagbok for 2008
Dagbok for 2007
Dagbok for 2006
Dagbok for 2005
Dagbok for 2004
Dagbok for 2003
Dagbok for 2002

Har du kommentarer til siden, send en mail til    

Copyright © 2002 [Modum Pistolklubb]. All rights reserved.
Revised: februar 20, 2003