Klubb Informasjon


Modum Pistolklubb ble stiftet 26 mai 1972. Det hele begynte da de fikk leieavtale der banen ligger nå, planleggingen av et baneanlegg var i gang. 

Men det var lite med penger i klubben, så for og finansiere klubbhus osv ble det startet opp en slags ”vakt” tjeneste. Det var nemlig store problemer i distriktet med innbrudd osv. Medlemmene kjørte rundt og noterte seg bil nr og andre mistenkelige ting som evnt skjedde. Og av de pengene de tjente her bygde de klubbhus og baneanlegg. 

 

Da klubbhuset og baneanlegges sto ferdig på midten av 70 tallet var det et av de første kompressorstyrte vendeanlegg i Norge. Anlegget gikk for og være et av det flotteste i Norge på den tiden. Noe som også skytterne som kom og deltok på stevner mente. Vi har pr idag et stort banestevne pr år som går første helg i juni (Modumstevnet), 2 feltstevner og en del banestevner midt i uken. Vi har 20 standplasser på vår 25m bane, og en flott feltløype som ligger rett ved banen.

Kopi av Godkjenning av feltløype: (Acrobat reader)

Aktiviteten har de siste årene vært moderat, med en økning fra 2001. Nå er det flest aktive innen feltskyting. Men vi har også noen som skyter banestevner. Pr 01.01.2013 hadde vi ca 125 medlemmer med stort og smått.

Vi holder til på Bråtan/Flannum 3 Km Nordvest for Vikersund. Se kart og vei beskrivelse her....hvis du er usikker hvor du kan finne oss. 

Du kan sende en mail til MPK her >   eller bruke denne adressen her:  post(ætt)modumpistolklubb.no 

" Snail mail " Adressen vår er:

Modum Pistolklubb 
Boks 153
3371 Vikersund

Annen informasjon:
vår forenings konto nr: 2270.03.01099 (Hovedkonto)
Vårt Orgnr: 985 490 732

 

Har du kommentarer til siden, send en mail til    

Copyright © 2002 [Modum Pistolklubb]. All rights reserved.
Revised: februar 20, 2003